USA Ralkap : Teinak Kan Hmuh Tik Ah Kai Chir Tuk Te Sual Lai Tiah US Ram Nuamhnak Le US Ralkap Sinak Pawl Kaltak In Myanmar Mipi Chanhchuah Ding Ah Ka Rak Tlun Nak Hi A Si (+Video )

No description available.

Salai Linn Linn cu US ram ah um i khua a sa i US ah ralkap a ṭuan lio mi a si, US ralkap lak zong ah dirhmun a sang mi pawl Marine ralkap a ṭuan. Asinan Myanmar ramchung buainak ruangah a ngeih a chia tuk ve i mipi pawl va humhim ding in le va kilveng ve dingin a tlung. Chin TV International nih online kal tlang in hmaiton biahal nak an neih i an biahal mi ṭhenkhat cu:

Chin TV “Zeituang ah dah US ram ah nuam ten na um ko bu ah Kawlram ah na tlun i tui dir hmun ah hin na um zei bantuk thil ko nih dah na thinlung an tongh cem?” Salai Linn Linn nih “Ka thinlung a ka tawng bik tu cu, America ramah nuam tak tak in kan um. Kei cu phaisa kong ah hin cun ka thlacham tuk ka ti khawh mi lam cu a si hrimhrim loh.

Ni chiar te i ka riantuan nak i ka va kal nak ah siseh, motor ka mawngnak ah siseh, hi kongkau i ka tuak tawn i ka ruat zungzal tawn. Ka thinlung hi a ka lak tuk hringhran. Hi bantuk hin rak si seh law hi ti hin rak um uh sih law hi zatzat minung hi an thi lai loh nain timi kong hi ka ruat zungzal tawn. Curuang ah cun la si khawh ching in thla ka cam lengmang ko nain hi kongkau hi ka thinlung chung ah a tlau kho bak loh.

Pathian nih a ka aubnak a si in ka ruat ve. Pathian nih a ka auh nak zong a si kho men. Mah hihi ka ti khawh mi cu a si, nikhat khat ah cun kan tei lhawh mi hna zong a si kho. Cucaah cun lha lio can ah khan zeihmanh ka tuah mi a rak um ve loh tiin ka nunnak kai chir khawh caah tiin ruah nak ka neih caah hi bantuk in kai timtuah i ka phanh khawh nak hi a si. Pathian lawh nak a si tiin ka cohlan mi a si” a ti.

No description available.

Kawlram aumnak hi thla 6 a tling cang. Cuti cun a riantuan bik mi cu mipi zohkhenh le traning pek hi a si. {An Interview-nak video na zoh duh a si ah cun hi ka hin hmet law tling ten na zoh khawh lai hin}

Salai Linn Linn cu US ram ah um i khua a sa i US ah ralkap a ṭuan lio mi a si, US ralkap lak zong ah dirhmun a sang mi pawl Marine ralkap a ṭuan. Asinan Myanmar ramchung buainak ruangah a ngeih a chia tuk ve i mipi pawl va humhim ding in le va kilveng ve dingin a tlung. Chin TV International nih online kal tlang in hmaiton biahal nak an neih i an biahal mi ṭhenkhat cu:

Chin TV “Zeituang ah dah US ram ah nuam ten na um ko bu ah Kawlram ah na tlun i tui dir hmun ah hin na um zei bantuk thil ko nih dah na thinlung an tongh cem?” Salai Linn Linn nih “Ka thinlung a ka tawng bik tu cu, America ramah nuam tak tak in kan um. Kei cu phaisa kong ah hin cun ka thlacham tuk ka ti khawh mi lam cu a si hrimhrim loh.

Ni chiar te i ka riantuan nak i ka va kal nak ah siseh, motor ka mawngnak ah siseh, hi kongkau i ka tuak tawn i ka ruat zungzal tawn. Ka thinlung hi a ka lak tuk hringhran. Hi bantuk hin rak si seh law hi ti hin rak um uh sih law hi zatzat minung hi an thi lai loh nain timi kong hi ka ruat zungzal tawn. Curuang ah cun la si khawh ching in thla ka cam lengmang ko nain hi kongkau hi ka thinlung chung ah a tlau kho bak loh.

Pathian nih a ka aubnak a si in ka ruat ve. Pathian nih a ka auh nak zong a si kho men. Mah hihi ka ti khawh mi cu a si, nikhat khat ah cun kan tei lhawh mi hna zong a si kho. Cucaah cun lha lio can ah khan zeihmanh ka tuah mi a rak um ve loh tiin ka nunnak kai chir khawh caah tiin ruah nak ka neih caah hi bantuk in kai timtuah i ka phanh khawh nak hi a si. Pathian lawh nak a si tiin ka cohlan mi a si” a ti.

Kawlram aumnak hi thla 6 a tling cang. Cuti cun a riantuan bik mi cu mipi zohkhenh le traning pek hi a si. {An Interview-nak video na zoh duh a si ah cun hi ka hin hmet law tling ten na zoh khawh lai hin}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *